Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kaum kerabat aku

Ahad, 6 Januari 2013

!!! TAMBAH TRAFIK TAMBAH FOLLOWER 2013 !!!

Mata tak boleh pejam...jadi aku teruskan sesi menambah ilmu dan info untuk diri sendiri........belek punya belek aku terjumpa satu blog yang amat menarik minat aku untuk terus skodeng dari satu entri kesatu entri... nie dia.......

Pengemis Cinta - besar juga pilihan nama blog aku nie....walau orang kata blog ni masih baru...aku sedaya mungkin untuk cuba memberikan perkongsian yang terbaik didalam setiap penulisan....arah tujuan Pengemis Cinta adalah untuk berkongsi segala pengalaman hidup yang mana aku sendiri telah lalui atau mereka-mereka yang berkaitan, ianya bukan hanya sekadar meluahkan rasa tetapi juga turut menyelitkan isu-isu berkaitan pengajaran dan pelajaran hidup dalam setiap perjalanan tidak kira dari segi suka duka, kecil, besar, tua muda.....yang menariknya dalam setiap cerita pasti ada info-info berguna yang boleh diguna pakai jika tepat pada waktunya...so, harapan admin Pengemis Cinta agar blog ini menjadi Blog Pendidikan Buat Blogger dalam meneruskan kehidupan dengan input-input dan perkongsian dari blog ini seperti blog-blog lain yang datang dari blogger-blogger yang berpengalaman dalam dunia penulisan ini.....tidak kira la bagaimana dan cara pendidikan yang cuba disampaikan......apa yang penting tujaun dan maksudnya...betul tak???

p/s : apa kena mengena nya entri aku dengan banner kat atas tu????? nak tau cuba korang Klik kat situ...tau la nanti.....

24 ulasan:

Wirda Amir berkata...

pandainya...soh klik sana sini...

blog Pengemis Cinta pun akan terkenal tidak lama lagi..perkongsian di blog ni sgt menarik...

ahsfantasy Ryu berkata...

Nanti nak klik. hehe..

Nao Mei berkata...

sweetyz doakan yang terbaik...minat kita murni insyaAllah Allah pasti akan bantu...

MaMa Rey berkata...

blog HH memang menarik..banyak info yg berguna dalam blog HH

Nao Mei berkata...

sweetyz pun...follower banyak sweetyz suka...banyak artikel @ entri dikongsikan...

Eedi Aziz berkata...

Wirda Amir : jom....join segmen...n tolong promotekan sekali pengemis cinta ni...hehe

ahsfantasy Ryu : dah klik lum?

Nao Mei : thankss

MaMa Rey : betul tu...banyak input2 yg boleh kita dapat melalui bloh HH ni..

Daddy Zuki berkata...

salam..abe dlm proses nak join gak..kena KIV dulu sbb lo ni bz dgn kerja di sek...

Azwar Syuhada berkata...

First time masuk blog HH :)

Herman Bagus berkata...

salam kenal, follow back sukses

Etuza Ezawarna berkata...

salam..tq selamat follow ..best tu syeefa..macam2 nak dera dia ya..hehehe

Eedi Aziz berkata...

Daddy Zuki : beres bey...slow2 yg penting sick pack tu...harus...

Azwar Syuhada : selamat menjelajah... :)

Herman Bagus : yup mekasih ya...salam 2013

Etuza Ezawarna : itula syeefa bang...bt la pepun...senyum je....

Akhelaken berkata...

Dtg singgah,menyokong sesama blogger lantas memfollow Pengemis Cinta.. Hehe.
Salam perkenalan
Happy blogging :)

Eedi Aziz berkata...

Akhelaken : thanks.....salam blogger n salam 2013.....

NoEn berkata...

salam kenal..thanks follow blog kami

Nao Mei berkata...

wah seronok tengok...byk dah orang follow eedi ya...hihihi...

Eedi Aziz berkata...

NoEn : thanks juga sudi singgah ke ladang pengemis cinta....salam 2013

Nao Mei : alahamdulilah...thanks juga kerna turut support ladang pengemis cinta

Leeza dayasari [santai leeza] berkata...

Waaaaa... Leeza nk join gak lah nie....

Nick Irfan berkata...

mcm best je insyaallah klu ada masa nak try la jgk...

Eedi Aziz berkata...

Nick Irfan : thanks singgah....

Nick Nashram berkata...

insha allah..boleh naikkan trafik tu bro..aku dulu pun trafik bape kerat je..pastu belajar seo skt2..baru stabil skt trafik skng ni..

Eedi Aziz berkata...

Nick Nashram : masih belajar bro...

Pn. Sheila berkata...

jange tok suko la ko ore kelate nih... nti kena tuloh... hehe

lamo dh tak g gunung stong tu... 1st g masa thn 1994... huh... kalu g wcy tu singgah la umh akak kat kg kota jah, masjid kota...

salam perkenalan... :)

Eedi Aziz berkata...

Pn. Sheila : thanks kak sudi bertandang...tu la, jgn main2 gn ore klate nie...kna tuloh naya...meh kita pakat g gunung stong...progrm bulan 6 nie...insyaallah...nati singgah kena nasi gn budu...hahaha

Tinta Lana berkata...

Salam.

1st time singgah sini eedi.

Thanks ya singgah n follow blog lana..

Ak ingtkn ko faizal tahir la tadi,hahahaha