Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kaum kerabat aku

Isnin, 21 Januari 2013

Jom Tambah Follower Sebanyak Yang Mampu


Salam semua....oleh sebab off day aku hari nie...rasa gatal tangan nak menerjah blog-blog yang aku follow...nak dapatkan input pe yang patut....so, dalam aku dok blogwalking tu aku dapat post dari seorang Blogger Daddy Zuki ajak join satu segmen.....................Simple And Easy......tu yang boleh aku describe kan pasal segmen ni yang dianjurkan oleh blog blogging World * Yaya.....tujuannya untuk menambah follower dan saling berkenalan antara blogger-blogger semua.......syaratnya pun begitu Simple n easy......so, jom kita join n teruskan blogwalking......

31 ulasan:

nadia farhana berkata...

thanks sudi join :) selamat bsegmen

Siti Rohaida Yusof berkata...

join disni

anis suryanie berkata...


singgah dr segmen same.. folo u - DONE ;)

http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Eedi Aziz berkata...

hye...thanks all of u...sudi bertandang.....selamat bersegmen n salam blogger..

Khalid Kyle berkata...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Eedi Aziz berkata...

Khalid Kyle : salam bro...thanks sudi singgah...anyways...jap lagi p terjah...

Athirah Farah berkata...

hai..singgah cni dari segmen yang same..sambil follow + BW + komen sini ;) keep in touch ye.. if sudi jom la follow saya balik

http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

RadhiahIlyas ッ berkata...

dari segmen sama , singgah n follow :) http://catberrymilk.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

najla mohayidin berkata...

hai dr segmen yg sama. dah follow sini. follow back please? *-* (hahaha muka tak malu)

http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

heirizalieyana berkata...

anda dijemput join
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-from-mailey-jayley.html

Eedi Aziz berkata...

Athirah Farah @ RadhiahIlyas ッ @ najla mohayidin @ heirizalieyana : thanks semua....sudi bertandang...nati Pengemis Cinta terjah balik.....teruskan ikuti Bolg Pengemis Cinta ya..

Fasya Fasyu berkata...

Hye ! Fasya pun dari segmen yg same. Nice blog. Done follow. Follow fasya balik tau :) http://nurfasyamila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Pelangi Senja berkata...

singgah n follow.. dari segmen yang sama..:)

http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

NurulMirotic[NSHS] berkata...

Salam singgah ^^ Dari segmen yang sama http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak-yg.html

saya dah follow awak . Follow saya nanti tau :) Jemput ke blog saya .

Like my page www.facebook.com/NshsMiroticBlogspotDotCom

Eedi Aziz berkata...

Fasya Fasyu @ Pelangi Senja @ NurulMirotic[NSHS] : thanks semua.... :)

piko ija berkata...

singgah n follow

kekapas berceloteh berkata...

done follow #115

*first time nampak blogger lelaki yang stylo rilek-2 cm lu. (da tataw na gune istilah ape -_- ) hahhaa

datang dari segmen y sama :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

Eedi Aziz berkata...

piko ija : thanks...

kekapas berceloteh : wa biasa2 je...lu singgah sini...tqvm....hahaha

Ayu Lah berkata...

dari segmen yang sama.. done follow..

http://ayulahnie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Cik Fie berkata...

dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Fais Iskandar berkata...

From the same segment. Follow u.. Follow me back

http://whatilike-my.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Cik Aichrah berkata...

Singgah follow :)
Salam perkenalan ^^
Singgah sini gark yer ^^ =>

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

syazri95 berkata...

dari segmen yg sama..done follow sini.. jum singgah.. :)

http://ceritasatucinta.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Eedi Aziz berkata...

thanks semua...yang sudi menerjah blog 'Pengemis Cinta'

PILOT LOVER berkata...

NAZ dari segmen yg sama..
done follow sini..slm kenal..
jemput ke blog NAZ ye ^_^

http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Rahmad berkata...

Salam perkenalan..

Dari segmen yg sama...

Jom Tambah Follower Sebanyak Mampu
Jom Join Segmen Blogger i2 Sahabatku

Ina ZaLinA berkata...

Saya datang jenguk,, jom jenguk saya juga...

http://inazalina.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Eedi Aziz berkata...

PILOT LOVER @ Rahmad @ Ina ZaLinA : thanks semua...

Nurul ain berkata...

Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

Sada Suardi berkata...

I follow

http://hobbybizsada.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Eraz Fadli berkata...

E'raz datang dengan perlahan ke blog peserta Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu..

http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html