Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kaum kerabat aku

Sabtu, 15 Disember 2012

Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza

Terjah!!!!!



http://www.santaileeza.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

Segmen kedua untuk pagi ni datangnya dari "Santai Leeza"...jom sama2 terjah ke blog Leeza supaya dapat kita meluaskan sayap di dunia blogger ni...-petikan dari kata2 owner blog dan ditambah perasa oleh aku sendiri...whatever pun segmen2 macam ni memang bagus...apatah lagi blogger baru cam aku ni...boleh meningkat dan memperluaskan dunia blogger aku sendiri....ok...thanks buat owner this blog


14 ulasan:

Leeza dayasari [santai leeza] berkata...

blogger baharu erk.. waaaa tahniah. selaMat berblog awk. moga dpt berkongsi ilmu antara satu sama lain.

**utk mudah komen, awk boleh off kan word verification kat setting.

Eedi Aziz berkata...

yap...thanks sudi bertandang ke ladang *pengemis cinta*kite...n 4 the info very2 thankful...klu de pe2 input lg..jgn segan2 pm...tengah belajar ni..

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

assalamualaikum.. ^_^. datang ke sini jemput ke teratak buruk saya..

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

Eedi Aziz berkata...

Mohd Lokman Bin Ramli : thanks sudi menyatap buahan di ladang sy....salam kenal...

greenSejukhati deBlog berkata...

hai , salam perkenalan..join contest yg sama..jemputlah singgah..

http://twentydotnine.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

Budak Kampung berkata...

salam dgn rendah diri
slam terjah dan follow
dri segmen sme

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

Eedi Aziz berkata...

greenSejukhati deBlog / Budak Kampung : jemputla makan buah2an yg ada diladang...jgn segan2...selamat datang dan salam perkenalan...singgah lagi ye...

Cik Pensil berkata...

dari segmen yang sama , jom singgah blog ;)
http://cikpensil.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

Eedi Aziz berkata...

Cik Pensil : thanks sudi merasa buah2an diladang...jemput dtg lagi..hehe....salam kenal...salam blogger!!

ecah berkata...

salam.. kita dari segmen yang sama,..dtg follow sini.. jemput singgah blog ecah pula.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

dan ecah nak jemput korang join segmen 1st ecah juga.. jom share ur memori.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

Eedi Aziz berkata...

ecah : thanks sudi singgah...salam blogger....dah follow n akan join segmen best tu...:)

Nurfara Hani berkata...

Salam. Blogwalking sini dari segmen yang sama.

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

Eedi Aziz berkata...

Nurfara Hani : thanks sudi singgah...salam blogger...

QasehnyaRania berkata...

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

salam kenal ditahun baru dari segmen yg sama ;)