Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kaum kerabat aku

Ahad, 21 April 2013

i'm BacK !!!!!


Assalamualaikum...dan selamat hari minggu yang berada di Pantai Barat semenanjung Malaysia, Sabah & Serawak dan selamat memulakan kerja yang di Pantai Timur dan kedah......

Setelah sekian lama menghilang tanpa update sebarang entri, hari ni aku muncul dengan 3 percalonan lagu-lagu merobek jiwa ......"hahahahahaha"........................................vote lagu yang korang suka dan cuba describe kan apa kaitan ketiga-tiga lagu nie.....

ok nantikan sambungan kisah-kisah pengembaraan Pengemis Cinta......aku pun dah terlalu rindu nak menulis kat ruangan Blog...dah lama sangat tinggal..........so, sahabat-sahabat Blogger teruskan support 
"Pengemis Cinta"




Ella - Pengemis CiNta


JuDika - Aku yang Tersakiti



NirvaNa Band - Sudah cukup Sudah