Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kaum kerabat aku

Khamis, 20 Disember 2012

Thanks Bro...



Thanks buat Nick seorang blogger yang aku baru kenal dalam 5 - 6 hari ni je...yela sama umur dengan blog aku...dia ni orang lama gak dalam dunia blogger, memang jauh nak compare dengan aku....tetapi hari ni bila aku on page blogger...eh2 de review dari blog ni dengan entri http://nicknashram.blogspot.com/2012/12/review-blogger-hensem-blog-nick-nashram.html.....terpampang muka aku...so, amat la bebesar hati kerana blogger baru ni di"review"kan......hihi....whateva pun thanks to Cikgu Nick.....and kepada blogger2 diluar sana yang sudi terjah and follow blog "PENGEMIS CINTA" thank you so much.....

p/s : Nick balik kampung kite pekena nasi kerabu...hahaha

6 ulasan:

Nick Nashram berkata...

jadi blogger ni kena saling tolong menolong bro..
takpa, nanti cuti sekolah boleh pekena nasi kerabu tu :)

Si Matatajam berkata...

Bertuahnya direview camtu...rajin2 la join segmen..mesti ramai pengikut lepas tu..

Eedi Aziz berkata...

thanks...insyaallah...pepun ribuan tq pd bro nick...

Akhelaken berkata...

Blogger Nick mmg mesra rakyat! Wah untunglah, tahniah!

Eedi Aziz berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Eedi Aziz berkata...

Akhelaken : mmg merakyat si nick ni....thanks pd dia jg....sebbkn penangan diala 'pengemis Cinta' makin dikenali walaupun usia yg masih baru sgt....