Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kaum kerabat aku

Sabtu, 29 Disember 2012

BerTambah + + +

huisshh!!!!! bersawang wall Pengemis Cinta...seminggu juga hilang menyepi tanpa sempat untuk update story semasa dan terkini kat ruangan ni....akhir tahun sibuk je...orang dok sibuk habiskan cuti...balik Kampung, bawa anak jalan-jalan dsb....aku??? menghadapla kerja sendiri....haiyaa...nak buat camner aku baru nak melangkah buat kedua kalinya...projek baru jalan...redha je la...alhamdulillah...malam ni sempat menjenguk and poke blogger-blogger yang mana ada.....

Tinggal berapa hari je lagi menjelang tahun baru...bertambahla segalanya..rezeki....usia...tanggungjawab...tekanan...bebanan...kecerdikan...kewarasan...jawabnya serba-serbi bertambahla.....ada yang dapat kerja baru, ada yang buat bisnes baru, ada yang sambung belajar...hah ada juga yang dapat baby baru...itula kehidupan...semakin hari semakin bertambah dan tidak berkurangan dalam hidup kita ni....

Hidup mesti diteruskan...tiada istilah berputus asa, apatah lagi dalam dunia yang serba moden ni...lewat sikit pasti ketinggalan...dan aku tak nak menjadi sebahagian dari itu.....so teruskan perjuangan anda...tambahkan usaha...cekalkan diri...apapun rintangan pasti dapat diatasi.....

Tengok ni >>>

Pantang tul bunyi fon....dia lak yang bising.....

Syeefa yang kecil ni pun makin hari makin bertambah nakal sejak mula dapat kaki, hah bukan main lagi...sekarang plak...gigi dah betambah asyik nak mengigit je kerjanya...pantang lepas hulur jari...nayala jawabnya...dah tu siap pandai usik orang.....handphone pantang bunyi.....diala orang pertama yang cuba mencarinya dan selagi tak dijawab fon tu...selagi tu dia yang dok bising.....hurm tak lama lagi birthday Syeefa akan tiba...bulan 2..birthday pertama untuk dirinya dan hari yang sama akad nikah kembali Walid dan Ummi Syeefa ni...hehe maksud aku ulangtahun.......bertambah usia ikatan mereka...alhamdulilah....semoga jodoh berpanjangan hingga ke akhir Hayat....

Adik aku...Walid kepada Syeefa




3 ulasan:

Hanny Abdullah berkata...

eshhh...eshhhh...comelll sungguh dia, rasa nak gigit2 je pipi dia tu..

Eedi Aziz berkata...

:) ha'ah....sy salah satu sebab syeefa marah sy...

Irfa berkata...

comelnya syeefa ;)