Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kaum kerabat aku

Khamis, 7 Februari 2013

Segmen - Blogger i2 Sahabat Aku

Selamat malam dan selamat membuka pintu mimpi.......hehe........dah beberapa hari aku tak membelek ruang blog nie.....malam nie aku nak ajak korang semua, geng-geng Pengemis Cinta untuk join satu lagi segmen.....just a simple Segmen, but boleh buat korang tersenyum sendiri bila tiap kali cuba update ruangan blog korang....maklumla tengok je kadar trafik meningkat...jumlah follewer bertambah......gerenti :) punya...ok......jom


9 ulasan:

Hanny Abdullah berkata...

salam...ya lah, mana pigi..lama dah tak singgah menyinggah ye!!! tunggu2 jugak komen dia..;)

Eedi Aziz berkata...

hehe.....ada...bz sikit...xsempat nk menyinggah....akak pun sama...mn ilang??? trip ke mna lak???

Herman Bagus berkata...

salam pagi sobat

Rahmad Mat berkata...

Thanks sbb sudi join..

Salam Perkenalan dari saya kepada sahabat blogger

Senarai sahabat blogger boleh lihat kt link bawah ni..
Kat Sini

Nick Nashram berkata...

satu lg jgn lupa ping entri kat web blogger...konpem mencanak naik trafik..haha

Wirda Amir berkata...

assalamualaikum....

slmt ptg...selamat bersegmen ye...

Vivid Virginia berkata...

This is really a great blog :D

★MaRiBeL★ berkata...

♫♫.•*¨`*•..¸☼¸.•*¨`*•.♫♫♫
╔════════ ೋღღೋ ════════╗
* ✿ ☼ FELIZ SAN VALENTIN ☼ ✿ *
╚════════ ೋღღೋ ════════╝
♫♫.•*¨`*•..¸☼¸.•*¨`*•.♫♫♫
★MaRiBeL★

NoEn berkata...

wah...kalau sy pun akan terlebih excited..dapat pule chance tuk belajar free..sape xmau kn...best2..