Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kaum kerabat aku

Ahad, 21 April 2013

i'm BacK !!!!!


Assalamualaikum...dan selamat hari minggu yang berada di Pantai Barat semenanjung Malaysia, Sabah & Serawak dan selamat memulakan kerja yang di Pantai Timur dan kedah......

Setelah sekian lama menghilang tanpa update sebarang entri, hari ni aku muncul dengan 3 percalonan lagu-lagu merobek jiwa ......"hahahahahaha"........................................vote lagu yang korang suka dan cuba describe kan apa kaitan ketiga-tiga lagu nie.....

ok nantikan sambungan kisah-kisah pengembaraan Pengemis Cinta......aku pun dah terlalu rindu nak menulis kat ruangan Blog...dah lama sangat tinggal..........so, sahabat-sahabat Blogger teruskan support 
"Pengemis Cinta"




Ella - Pengemis CiNta


JuDika - Aku yang Tersakiti



NirvaNa Band - Sudah cukup Sudah

8 ulasan:

Hafizah Alsa berkata...

suka lagu pengemis cinta sangat2

A. Aisyah berkata...

TAG, http://splashingcolours.blogspot.com/2013/05/mega-giveaway-by-adam-faiz.html

Wirda Amir berkata...

Salam...

Hilang lagi ye.....

Nick Nashram berkata...

tu la..lama tak nampak kat blog ni..hahah..lagu judika tu feveret aku..tiap2 hari pasang.

Eedi Aziz berkata...

wirda @ bz....bz....bz....hehe....
nick @ bz teramat bro...de klate..roger2...sakit dgn awek mn lak??

★MaRiBeL★ berkata...

.¸________ღ☆ღ_________ ¸.♥´)♥´´¯)
☆ ▓▒☆ ☆ ░▒▓☆ ♥**♥·Feliz Semana·♥**♥ ☆▓▒░ ☆ ☆░▒▓ ☆
(_¸.♥♥´´ ¯¯¯¯¯¯¯¯ღ☆ღ¯¯¯¯¯¯¯¯¯ `´♥.¸_)♥★MaRiBeL★

timm_bill berkata...

mood lagu judika lanie..

mashitahrosli berkata...

suke lagu judika,,,hihi,,anwy happy blogging..tw blog ni dr blog nick nashram..update lg la experience2 yg best pergi negara orang...

http://mashitahrosli.blogspot.com/